20-05-05

DOORZETTEN

Afgezien van het feit dat insipratie natuurlijk een must is om te bloggen, moet je soms ook echt een doorbijter zijn die zich niet laat afschrikken door Skynet’s kuren.

 

Zoals gewoonlijk maakte mijn kop me er om 4 uur op attent dat het 4 uur was. De laatste tijd doe ik weliswaar veel moeite om dan toch nog een paar uurtjes te blijven rusten, maar vanmorgen lukte het niet meer. En toen tegen half 5 een merel mijn balkon kwam verblijden met een vroege aubade, hield ik het voor gezien.

 

Met het idee een vroege ronde te doen door blogland voor ogen startte ik mijn laptopje op, een lekker bakje koffie erbij … de pret kon beginnen:

Cher blogger … naja, dan weet je dus al genoeg.

Nog even de pagina vernieuwd om dan bij de Franse blogs uit te komen, nog net zonder vloeken op NEDERLANDS geklikt…alle vorige inlogtoestanden waarbij ik steeds aanvink dat ik, enfin mijn login ‘onthouden’ wil worden bij een volgend bezoek ten spijt maar weer eens opnieuw ingelogd, weer het vinkje gevinkt …

en ja hoor: daar was ‘ie dan, de algemene startpagina …

Even later weer de boodschap: Cher blogger ….

 

Dan dus niet he!!!

Ik ben lekker digitaal gegaan om met fotootjes te spelen …

 

En nu ???

Moet ik Skynet misschien ook nog gaan bedanken voor de inspiratie of zo?!


12:16 Gepost door Free my Soul | Permalink | Commentaren (3) |  Facebook |

Commentaren

ik weet het ik heb me deze morgen dood-geërgerd :s

Gepost door: Anne | 20-05-05

ach ja... ik ben dat ook beu maar 'tis en blijft een gratis dientverlening met enorm veel succe swaardoor "aanpassingen" en "onderhoudswerken" wel nodig kunen zijn...blij dat ik og altijd niet hoe te betalen, ik wiwel betalen mar dan hoop ik dat er vele blogs verdwijnen, zodat skynet niet bekeken wordt als zijnde het Laatste nieuws of slechtere pulp onder de blogs...
:-)
en nice nice pictures zeg!!!

Gepost door: Lord cms | 20-05-05

grmbllll is al van gisteren zo...
Maar hé, wij ergeren ons niet hé, FMS... *kuch*

Gepost door: kaatje | 20-05-05

De commentaren zijn gesloten.