12-07-05

SPIRITUEEL STOKJE

Af en toe komt er een stokje aanwaaien dat wel interessant is ...

Met dank aan Fleur

 

1. Lees jij je horoscoop?

De horoscopen zoals je die terugvindt in de meeste tijdschriften lees ik eigenlijk nooit. Ze worden erg veralgemeend, zodat er in elke horoscoop die je leest ook wel wat te vinden is dat op jou van toepassing kan zijn.

 

2. Geloof jij dat de tijd wanneer je geboren bent een invloed heeft op je karakter? (Vissen zijn gevoelige mensen, Weegschalen zijn twijfelaars, …)

Ik denk dat ieder mens uniek is en een eigen unieke aard heeft. Voor het overige denk ik dat de basis voor een karakter gevormd wordt in de kinderjaren en dus erg medebepaald wordt door ouders, gebeurtenissen in een jong leven …

 

3. Geloof jij dat er mensen zijn die speciale gaven hebben? (kaartleggers, helderzienden, handlezers, …)

Ik denk dat iedereen bij zijn/haar geboorte bepaalde instincten meekrijgt … die jammer genoeg door opvoeding, maatschappij, etc. worden afgestompt.

Ik geloof absoluut niet in mensen als Jomanda en al de andere ‘would-be’s’ die er alles aan doen om in de mediabelangstelling te komen.

Ik geloof wel dat er mensen zijn die dichter bij hun gevoel zijn gebleven, dit verder ontwikkelen en die daardoor meer ‘zien’ en ‘voorvoelen’ als anderen.

 

4. Heb je al een paranormale beurs bezocht?

Nee, ik heb wel ooit naar documentaires gekeken over dit onderwerp en ook wel boeken gelezen hierover.


12:17 Gepost door Free my Soul | Permalink | Commentaren (4) |  Facebook |

Commentaren

Thxxx! Heel hartelijk bedankt FMS voor het beantwoorden van mijn stokje!
Nog een fijne dinsdag!
Groetjes van Fleur

Gepost door: Fleur | 12-07-05

het paranormale vind ik lichtelijk te freaky

Gepost door: Anne | 12-07-05

°° Zo denk ik er ook over Free. Ieder mens zal wel verschillend en soms dieper over iets nadenken. Maar daarom is dit nog niet paranormaal begaaft.
En dat horoscoop gedoe is voor mij volksverlakkerij. Er klopt altijd wel iets van of je zoekt zolang tot er iets klopt. Voor de rest laat ik iedereen in zijn eigen wijsheid en doen ze er mee wat ze zelf willen. Wie zich daar gelukkig mee voelt is dat fijn meegenomen.

Gepost door: urbain | 12-07-05

*** Ik geloof de horoscoop alleen als ie goed is!
Groetjes

Gepost door: emiel | 13-07-05

De commentaren zijn gesloten.